Loading ...
FIRMA TA DE WEB DESIGN DIN BUCURESTI

Realizare site de prezentare

Site prezentare la preturi avantajoase!

Easypage, firma de web design , este specializata in creare site de prezentare si aplicatii web cu diverse functionalitati. Site-urile de prezentare pot fi statice (nu beneficiaza de un modul de administrare si actualizarea informatiilor se realizeaza de catre firma noastra) si dinamice (textul continut in pagini poate fi administrat de catre detinatorul site-ului prin intermediul unui modul de administrare) .

Realizarea unui site de prezentare presupune in mod automat realizarea optimizarii SEO a codului sursa, fapt ce va garanta o pozitionare superioara in motoarele de cautare.

Ce oferim?

 Design responsive personalizat in functie de preferintele clientului

 Panou avansat de administrare cu functionalitati avansate

 Organizare categorii / subcategorii in meniu si in pagini

 Versiune pentru dispozitive mobile: Smartphone / Tableta

 Galerie animata de tip slider pentru prima pagina

 Optimizarea site-ului pentru o incarcare rapida (important pentru google)

 Motor de cautare intern

 Istoric de navigare

 Formular contact, localizare pe harta Google Maps

 Integrare cu pagina de Facebook / Google Plus / Twitter

 Posibilitatea accesarii website-ului in timpul proiectarii

Pachete realizare site &

Daca nu e ceea ce cauti, contacteaza-ne!

1950 /Unica

SITE ENTERPRISE

Comanda acum
465 /Unica

SITE PREMIUM

Comanda acum
215 /Unica

SITE STANDARD

Comanda acum

Site de prezentare

“Realizare site prezentare”, “creare site prezentare” si “realizare website prezentare” – asta cauti, nu? Ei bine ai nimerit in locul potrivit!

Cand realizam un site de prezentare, realizam un mod unic de a comunica cu lumea! Indiferent daca alegi un site de prezentare pentru a-ti impartasi pasiunea, pentru a-ti promova afacerea sau din orice alt motiv, nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne!

Toate website-urile de prezentare realizate de noi sunt dotate cu panou de administrare, pentru a-ti fi usor sa le administrezi! Un site de prezentare este instrumentul ideal de a fi prezent in mediul on-line!

Oferim servicii de realizare site prezentare pentru orice tip de business.

Crearea unui site

Crearea unui site este o modalitate economica de a va face cunoscuta compania. Indiferent de marimea firmei un site bine construit va demonstra seriozitatea si de profesionalismul companiei dumneavoastra. Structura unui site in cea mai simpla forma consta dintr-o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular si eventual harta.

Crearea site-ului reprezinta prima si cea mai importanta etapa in dezvoltarea unei afaceri online. Fie ca doriti sa va extindeti comercializarea produselor si in mediul online, doriti sa va faceti cunoscute serviciile sau vreti sa va prezentati compania potentialilor clienti, crearea site-ului este primul lucru de care trebuie sa tineti cont. Calitatea site-ului creat si promovarea ulterioara vor face diferenta intre succes si esec.

ASPECTE DE CARE TINEM SEAMA IN CREAREA SITE-ULUI:

 • segmentul de vizitatori vizat
 • tipul produselor/serviciilor sau profilul companiei promovate
 • modalitatii de promovare care va fi utilizata dupa crearea site-ului
 • informatiile care vor fi publicate pe site
 • posibilitati de dezvoltare in viitor

Deoarece realizarea site-ului este un proces complex si presupune pe langa o planificare atenta, o doza considerabila de talent, experienta si atentie, va recomandam sa apelati la serviciile unei firme specializate in webdevelopment. Veti scapa de o gramada de batai de cap putand astfel sa va concentrati pe activitatile specifice companiei dvs.

Oferte realizare site

Easypage va sta la dispozitie cu o oferta de servicii atractiva si personalizata pentru crearea site-ului intr-o maniera profesionala. Apeland la serviciile noastre de creare site veti avea certitudinea ca vom tine cont de toate aspectele mentionate mai sus la realizarea site-ului. In plus, site-ul va fi conceput pentru a putea fi optimizat usor beneficiind astfel de traficul de vizitatori asteptat.

Easypage pune accent pe crearea site-urilor in concordanta cu cerintele fiecarui client. Prin procesul de creare a site-ului de prezentare ne asiguram ca sloganul si brandul companiei dvs. va fi reprezentat prin designul acestuia si redat cu usurinta vizitatorilor. De asemenea, arhitectura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de navigat.

Asa cum fiecare afacere si companie este unica, la fel si un site web trebuie sa fie unic. Experienta ne-a demonstrat faptul ca pentru majoritatea clientilor punctul de plecare il reprezinta un pachet website standard ce va fi personalizat pe parcurs, pentru a satisface nevoile si exigentele clientului.

Un asemenea pachet poate include mai multe din optiunile urmatoare dar si altele specifice fiecarei companii in parte:

 • Implementarea unui design unic al site-ului de prezentare care sa promoveze brandul afacerii dvs.;
 • Panou de administrare a continutului (texte si imagini), usor de folosit de catre dvs.;
 • Integrarea de animatii in paginile website-ului;
 • Galerie foto si/sau video;
 • Formular de contact si/sau alte tipuri de formulare;
 • Sectiune de stiri sau blog cu posibilitate de comentarii din partea vizitatorilor;
 • Integrare harti Google si alte module la cerere;
 • Versiune a site-ului intr-o alta limba decat romana;
 • Optimizare pentru motoarele de cautare (On-Page Search Engine Optimisation).

OFERTA NOASTRA DE REALIZARE SITE-URI

 • creare site de prezentare
 • creare magazin virtual

AVANTAJELE OFERTEI NOASTRE

 • design personalizat adaptat cerintelor clientului si activitatii sale
 • implementarea functionalitatilor dorite de client
 • crearea site-ului in vederea unei pozitionari cat mai bune in clasamentul motoarelor de cautare
 • consultanta GRATUITA
 • posibilitati nelimitate de dezvoltare a site-ului

De ce am nevoie de un site de prezentare?

Poate de multe ori te-ai intrebat daca ai nevoie de un site de prezentare. Sau de ce tot mai multi liber profesionisti sau detinatori de afaceri aleg sa isi faca unul. In acest articol iti voi explica de ce este esential sa ai un site de prezentare.

Deschis 24/7/365

Un site de prezentare poate fi accesat de potentiali clienti in orice moment al zilei, fara a fi nevoie sa existe cineva care sa il supravegheze si sa intampine vizitatorii ca in cazul unui birou fizic. Astfel, fie ca e ora 6:00 dimineata, fie ca este 3:00 noaptea, oricine poate analiza produsul sau serviciul pe care il oferi. Chiar daca biroul sau magazinul tau este inchis vei continua sa ai vizitatori.

Concurenta

Majoritatea oamenilor cerceteaza piata inainte de a alege un produs pe care vor sa il cumpere sau persoana/firma care sa le furnizeze un anumit serviciu. Daca tu nu ai un site de prezentare castiga teren firmele concurente care au unul. Trebuie sa constientizezi ca una din principalele surse de informare din ziua de azi este internetul.

Credibilitate

Cu ajutorul unui site de prezentare castigi increderea potentialilor tai clienti. Prin intermediul lui le poti arata cum lucrezi si chiar si un portofoliu care sa te recomande sau recenziile oamenilor cu care ai lucrat. Astfel, cu ajutorul unui site bine structurat, castigi incredere si credibilitate. Daca le spui si le si arati prin diferite metode (recenzii, portofoliu, video-uri de prezentare) cine esti, ei nu se vor mai intreba daca esti serios, daca oferi un serviciu de calitate sau daca nu cumva isi vor lua teapa apeland la tine.

Cartea ta de vizita este un site de prezentare!