Loading ...
FIRMA TA DE WEB DESIGN DIN BUCURESTI

Promovare Facebook

 

Promovare Facebook presupune o campanie de promovare prin anunturi sponsorizate pe Facebook. Pentru a promova pagina dumneavoastra de Facebook sau site-ul dumneavoastra. Promovare Facebook va permite sa alegeti clientii target pe care ii doriti. In functie de zona in care locuiesc sau se afla , in functie de sex si varsta . Dumneavoastra platiti doar daca cineva da click sau like anuntului sponsorizat. Easypage Web Design garanteaza numarul de click-uri / like-uri .

Like-urile sunt 100% reale / Aveti posibilitatea sa va alegeti regiunea de unde doriti sa atrageti clienti..

De ce să-ţi sa alege promovare facebook?

Aproape unul din şase oameni de pe glob foloseşte în mod regulat social media. Un miliard de utilizatori Facebook așteaptă ca organizaţiile să răspundă cu promptitudine la întrebările sau nelămuririle postate pe paginile acestora.
Conform studiului Mediascope, realizat de IAB Europe, românii ocupă locul doi în Europa, în ceea ce priveşte interacţiunea cu brandurile promovate prin intermediul reţelelor sociale.
Astfel, un procent de 75% din aceştia îşi exprimă opiniile pe paginile sociale ale companiilor, implicându-se activ prin comentarii, aprecieri, distribuiri şi recomandari. S-a constatat de-a lungul timpului că prezenţa online a brandurilor şi a companiilor influenţează vizibil comportamentul consumatorilor europeni. Astfel, 47% dintre aceştia sunt curiosi să afle mai multe despre produsele care sunt promovare în mediul virtual, 46% accesează site-urile oficiale ale brandurilor favorite, iar 30% afirma că sunt înclinaţi să cumpere produsele unui brand pe care îl urmăresc pe reţelele de socializare.

4 paşi pentru ca un business să aibă succes pe Facebook:

  • Construirea paginii Facebook de business;
  • Conexiunea cu oamenii și atragerea publicului țintă prin targetarea audienței;
  • Fidelizarea publicului prin conținut viral și calitativ. Postări periodice și relevante în cele mai potrivite momente
  • Atragerea prietenilor celor care sunt deja fani ai paginii tale cu scopul de a extinde aria de acoperire a mesajelor transmise

Promovare facebook

Facebook permite o targetare fără precedent printr-o segmentare complexă. De la aspecte generale precum cele geografice (țară, oraș, cartier) și demografice (vârstă, sex, stare civilă). Insa si la cele de natura comportamentală (preferințe, interese, hobby-uri, grupuri și comunități de care aparțin consumatorii).

Gândeşte-te cine ar vrea să te întâlnească şi prezintă-te scoţând în evidenţă toate atuurile de care dispui. Prin platforma Facebook Ads vei trimite mesajele esenţiale doar persoanelor potrivite. Ajutându-i să îţi cunoască afacerea în momentul în care aceştia au cea mai mare nevoie de ea.

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook. Care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani