Loading ...
FIRMA TA DE WEB DESIGN DIN BUCURESTI

E-mail Marketing / Campanii Newsletter

Promovare newsletter strategii de marketing prin e-mail, personalizate pentru fiecare segment al publicului tău țintă, cu scopul de a susține promovarea produselor și serviciilor pe care le oferi si transformarea vizitatorilor in clienti.

Promovare newsletter (Marketing-ul prin e-mail) stă la baza unei conexiuni eficiente între tine și publicul țintă. Iți oferă cel mai bun mod de a îți acoperi investiția repede. Atinge atât clienții actuali, cât și pe cei potențiali și ține-i în permanență la curent cu cele mai noi știri și oferte.

Marketer-ii sunt conștienți că e-mail-ul este un element esențial pentru orice business. Mai ales în ceea ce privește amortizarea investiției și dezvoltarea unei relații profitabile și durabile. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată. Targetată este crucială pentru conversii și pentru conștientizarea brandului.

Promovare newsletter inseamna mai multe vizite!

Instrumentele și strategiile pe care le folosesc experții noștri stau la baza unei legături strânse între brandul tău și clienți. Suntem pregătiți să îți oferim o strategie integrată de promovare newsletter, de la design-ul de template și până la raportarea finală.