Loading ...
FIRMA TA DE WEB DESIGN DIN BUCURESTI

Aplicatii android

Dezvoltare aplicatii pentru mobil native Android si iOS. Ca urmare a dezvoltarii pietei de smartphone-uri cat si a necesitatii site-urilor, de a rula aplicatii native pentru sistemele de operare mobile, avem un departament dedicat realizarii de aplicatii pentru telefoane inteligente.

Principalul avantaj al aplicatiilor native consta in performanta lor, comparativ cu aplicatiile hibride, bazate in mare parte doar pe afisarea formala de continut web. Aplicand cele mai noi versiuni ale limbajelor de programare si platformelor de dezvoltare, echipa noastra uneste experienta in programare si atentia pentru detaliile realizarii unui design de top, pentru a dezvolta aplicatii native conform cerintelor clientului, fie ca este vorba de Android sau iOS.

In aplicatiile web complexe pe care le dezvoltam pentru clientii nostri, implementam atat interfata grafica(frontend) respectand specificatiile de design (UI/UX) cat si partea de administrare sau de servicii web (backend) care fac posibila comunicarea datelor prin API customizate (REST) necesare aplicatiilor client (mobile, web, desktop).